Fiksna telefonija tel. 0700 700 500
Za pozive iz inostranstva i iz mobilne mreže mob. + 381(0)21/4876-888

Vesti

Sigurna štednja u Credit Agricole 31/12/2018

Tokom nedelje štednje, Crédit Agricole banka ističe važnost sigurnosti depozita i odabira pravog načina štednje. Kao članica jedne od najsnažnijih bankrskih grupacija u svetu, CA Srbija svojim klijentima garantuje stabilnost štednje, raspoloživost njihovih sredstava kao i različite vrste savetodavnih usluga u svakom trenutku.

pročitaj više

Dočekajte jesen uz savršeno udoban keš kredit za refinansiranje 17/09/2018

Crédit Agricole Srbija, u saradnji sa kompanijom VISA, uvodi VISA Platinum debitnu karticu koja, osim primarnih, finansijskih funkcija, korisnicima pruža i jedinstveni osećaj posebne usluge kroz niz dodatnih pogodnosti na putovanjima i prilikom kupovine kako u Srbiji, tako i širom sveta.

pročitaj više

Dočekajte jesen uz savršeno udoban keš kredit za refinansiranje 17/09/2018

Crédit Agricole Srbija predstavila je savršeno udoban kredit za refinansiranje uz veoma atraktivnu fiksnu nominalnu kamatnu stopu već od 6,95% (EKS 7,64%) godišnje. Specijalan poklon klijentima je dodatni beskamatni keš kredit na period do 12 meseci ili kredit za refinansiranje bez administrativnih troškova.

pročitaj više

Crédit Agricole među prvih deset banaka na svetu po imovini 20/06/2018

Beograd, 19.06.2018 – Crédit Agricole je ušla među deset najvećih banaka na svetu po imovini, kako zveštava S & P Global Market Intelligence. Crédit Agricole Grupa pretekla je Wells Fargo i na taj način se popela u prvih deset banaka na svetu.

pročitaj više

Povezani proizvodi u ponudi Crédit Agricole banke

Credit Agricole i EIB - 50 miliona evra za mala i srednja preduzeća

 

 

Beograd, 23. decembar 2019.

 

 

Crédit Agricole Srbija i EIB 50 miliona evra za podršku lokalnoj ekonomiji i projektima

 

  • Danas je potpisana prva tranša od 30 miliona evra odobrene kreditne linije u iznosu od 50 miliona evra;
  • Crédit Agricole Srbija ima za cilj finansiranje proizvodnih i poljoprivrednih preduzeća u ruralnim sredinama i privlačenje novih klijenata
  • Očekuje se da će kredit da podrži oko 300 malih i srednjih preduzeća i pomogne održavanje 10.000 radnih mesta u Srbiji, uključujući i radna mesta za mlade u okviru Evropske inicijative za zapošljavanje mladih i obuku za zapadni Balkan ( "EIET")

 

 

Evropska investiciona banka (EIB) potpisala je ugovore o finansiranju u iznosu od 30 miliona evra sa Credit Agricole Srbija AD Novi Sad (Credit Agricole Srbija) kao podršku projektima malim i srednjim preduzećima u Srbiji. Kredit je usmeren na podršku srpskim kompanijama i pomoć u naporima zemlje da se integriše u Evropsku uniju. Ugovor o finansiranju potpisan danas je prva tranša od ukupno 50 miliona evra kreditne linije koju je već odobrio upravni odbor EIB-a.

Kreditom EIB-a biće finansirani projekti malih i srednjih preduzeća i drugi projekti koje promovišu lokalne vlasti i krajnji korisnici, posebno u oblasti proizvodnje, poljoprivrede i turističkih aktivnosti. U sadašnjem okruženju, ovaj projekat će povećati raspoloživost finansiranja za mala i srednja preduzeća, koji su ključni pokretači ekonomskog i društvenog napretka u Srbiji, i pomoći će ubrzavanju približavanja zemlje partnerima iz EU. Kredit posebno podstiče investicije koje uključuju i zapošljavanje mladih u okviru Evropske inicijative za zapošljavanje i obuku mladih za zapadni Balkan („EIET“)

Kreditom će upravljati Credit Agricole Srbija, srpska filijala francuske Crédit Agricole Grupe, treće najveće banke u Evropi i etablirani tržišni akter u agrobiznis sektoru. Deo sredstava može biti na raspolaganju za podršku obuci i zapošljavanju mladih u okviru malih i srednjih preduzeća. Očekuje se da će pružiti direktnu podršku za oko 300 kompanija i održati oko 10.000 radnih mesta.

„Banka Evropske unije nastavlja sa aktivnostima podrške lokalnim preduzećima u Srbiji. Ugovor potpisan sa Crédit Agricole Srbija poboljšaće pristup srpskih kompanija, uključujući brzo rastuće kompanije sa srednjim kapitalom, dugoročnom finansiranju pod povoljnim uslovima, sa pozitivnim efektima na tržište rada i socijalno okruženje. Zadovoljstvo nam je što nastavljamo svoju dugogodišnju i uspešnu saradnju sa Crédit Agricole Groupom. “, Rekao je Matteo Rivellini, šef divizije za kreditne operacije EIB-a u Hrvatskoj, Sloveniji i zapadnom Balkanu.

 

 „Credit Agricole Srbija nastoji da bude vodeći partner srpske privrede pružajući kompanijama srednjeg kapitala atraktivna finansijska rešenja. Naša kontinuirana i plodna saradnja sa Evropskom investicionom bankom doneće mogućnost lokalnim kompanijama da dalje razvijaju svoje poslovanje, zaposle više ljudi i daju pozitivan impuls integraciji Srbije u EU. “, Izjavio je g. Carlos de Cordoue, predsednik Izvršnog odbora Crédit Agricole Srbija.

 

Više informacija o:

EIB u Srbiji

Od 2000. godine, Evropska investiciona banka pozajmila je Srbiji više od 5,74 milijardi evra, podržavajući saobraćajnu i ekološku infrastrukturu, zdravstvo, obrazovanje, istraživanje i razvoj i mala i srednja preduzeća

EIB na Zapadnom Balkanu

https://www.eib.org/en/publications/the-eib-in-the-western-balkans

EIB grupa jedan je od najvećih međunarodnih finansijera u regionu. Tokom poslednjih 10 godina, EIB je obezbedila preko 8 milijardi EUR novih finansija zapadnom Balkanu. To odražava našu posvećenost podržavanju izgradnje i unapređenja ključne infrastrukture, kao i našu višedimenzionalnu pomoć privatnom sektoru u regionu, što sve jača politiku proširenja EU u regionu.

Crédit Agricole Srbija

https://www.creditagricole.rs/Pocetna

Crédit Agricole banka Srbija je članica Crédit Agricole grupe, vodećeg partnera francuske ekonomije i jedne od najvećih bankarskih grupacija u Evropi. Crédit Agricole je vodeća banka za poslovanje sa stanovništvom u Evropi, prva u asset menadžementu, prva u osiguranju i treća u projektnom finansiranju. Izgrađena na snažnim korenima kooperative, sa svojih 141.000 zaposlenih i 30.000 rukovodilaca u lokalnim i regionalnim bankama, Crédit Agricole grupa je odgovorna i responzivna banka koja uslužuje svojih 51 milion klijenata, 10.1 miliona zajedničkih akcionara i 900.000 pojedinačnih akcionara. Zahvaljujući modelu univerzalnog bankarstva fokusiranog na klijenta, koji se zasniva na saradnji između banaka za poslovanje sa stanovništvom  i poslovnih linija, Crédit Agricole grupa je vodeći partner u podržavanju klijenata u njihovim projektima u svim oblastima poslovanja sa stanovništvom kroz specijalizovane poslovne linije: dnevno poslovanje, štednja, stambeni i potrošački krediti, osiguranje, privatno bankarstvo, asset menadžment, lizing i faktoring i koroporativno i investiciono bankarstvo. Crédit Agricole se takođe ističe po svojoj dinamičnoj i inovativnoj politici društveno odgovornog poslovanja za dobrobit privrede. Ova politika zasnovana je na pragmatičnom pristupu koji je prožet kroz celu grupu i angažuje svakog zaposlenog.

                                                                   * * *

Za više informacija:

Raško Tomašević

Sanja Švonja

064/ 83 63 365

Chat
 

Elektronsko bankarstvo