za_pozive_iz_fiksne_mreže! tel!. 0700 700 500
za_pozive_iz_inostranstva_i_iz_mobilne_mreže! mob!. + 381(0)21/4876-888

Detalji

17/09/2018
Dočekajte jesen uz savršeno udoban keš kredit za refinansiranje

Dočekajte jesen uz savršeno udoban keš kredit za refinansiranje<

Crédit Agricole Srbija, u saradnji sa kompanijom VISA, uvodi VISA Platinum debitnu karticu koja, osim primarnih, finansijskih funkcija, korisnicima pruža i jedinstveni osećaj posebne usluge kroz niz dodatnih pogodnosti na putovanjima i prilikom kupovine kako u Srbiji, tako i širom sveta.

Crédit Agricole VISA Platinum kartica osmišljena je da zadovolji potrebe klijenata koji zahtevaju visoke strandarde kako u finansijama, tako i u drugim oblastima života i rada. Uz sve prednosti beskontaktnog plaćanja u zemlji i inostranstvu na prodajnim mestima označenim VISA znakom, ali i na internetu, ovom karticom se može podizati i gotovina sa bankomata, a na nju se mogu se ovlastiti i dodatni korisnici koji će koristiti sve pogodnosti kao i nosilac osnovne kartice.

Uz VISA Platinum karticu kupovina dobija potpuno novu dimeziju jer je celokupni sadržaj kupovine osiguran 90 dana od gubitka, krađe ili oštećenja; uz produženu garanciju za proizvode kupljene ovom karticom čak do 24 meseca nakon isteka fabričke garancije i specijalni program benefita i popusta na lokalnom i internacionalnom nivou.

Putovanja uz VISA Platinum karticu Crédit Agricole banke postaju jedinstveno iskustvo obeleženo komforom, uštedom vremena i sigurnošću. Korisnicima ove kartice na raspolaganju je korišćenje preko 1000 VIP salona na aerodromima širom sveta i korišćenje „brze trake“ na aerodromima.

„Prateći osnovnu premisu poslovanja Crédit Agricole banke koja podrazumeva pružanje adekvatne podrške klijentima u svim ključnim trenucima u životu, veliko nam je zadovoljstvo da u ponudu kartica uključujemo i VISA Platinum karticu kojom će klijenti brzo i lako obavljati ne samo finansijske poslove, već će i uživati u dodatnom komforu koji ova prestižna kartica nosi sa sobom.“, izjavio je Raško Tomašević, rukovodilac Sektora za poslovanje sa stanovništvom, malim i srednjim preduzećima, marketing i komunikacije u Crédit Agricole Srbija.

Povezani proizvodi u ponudi Crédit Agricole banke

Chat
 

Elektronsko bankarstvo