za_pozive_iz_fiksne_mreže! tel!. 0700 700 500
za_pozive_iz_inostranstva_i_iz_mobilne_mreže! mob!. + 381(0)21/4876-888

Visa Classic

Visa Classic debitna kartica omogućava raspolaganje sredstvima sa dinarskog i deviznog platnog računa. Kartica se može koristiti za:
 
  • plaćanje robe i usluga u zemlji i inostranstvu na svim prodajnim mestima koja imaju oznaku Visa
  • podizanje gotovine na bankomatima u zemlji i u inostranstvu. Podizanje gotovine na bankomatima Crédit Agricole banke je bez provizije
  • plaćanje preko interneta bezbedno i lako uz Verified by Visa program
Visa Classic karticom se može platiti beskontaktno za transakcije ispod određenog iznosa na svim POS terminalima, u zemlji i inostranstvu, koji prihvataju Visa kartice sa oznakom ''paywave''. U tom slučaju nije potrebna potvrda PIN-om, već samo prinošenje kartice POS terminalu.
Korisnici Paket računa Confort i Index mogu dobiti VISA Classic debitnu  karticu bez ikakvih troškova i obaveze plaćanja članarine.
 

 

Online plaćanje

3D Secure je besplatna usluga koju Vam obezbeđuje Crédit Agricole banka, u cilju povećanja Vaše bezbednosti prilikom plaćanja platnom karticom na internetu. Ovu uslugu možete koristiti prilikom plaćanja kod svih trgovaca koji su uključeni u MasterCard SecureCode i/ili Verified by Visa program. 3D Secure usluga Vam pruža dodatnu zaštitu od neovlašćenog korišćenja Vaše platne kartice tokom internet transakcije.

Usluga je omogućena korisnicima svih MasterCard kartica i Visa kartica Crédit Agricole Srbija, a prijavljivanje za korišćenje usluge nije potrebno.

Ono što je potrebno da biste koristili 3D Secure uslugu, jeste da registrujete broj Vašeg mobilnog telefona u najbližoj filijali Crédit Agricole banke, kako bi Vam stizala Jednokratna lozinka/OTP (One Time Password).

Na internet prodajnom mestu koje podržava plaćanja putem 3D secure protokola, nakon odabira proizvoda i potvrde kupovine bićete preusmereni na sigurnosni sajt  gde će od Vas biti zatraženo da unesete OTP/ Jednokratnu lozinku koja Vam je poslata putem SMS-a na broj mobilnog telefona koji ste registrovali u Banci. Sve stranice vezane za dostavu i unos Jednokratne lozinke su označene logom Banke i logom 3D secure protokola, Verified by Visa ili MasterCard SecureCode, u zavisnosti da li plaćate Visa ili MasterCard karticom čiji je izdavalac Crédit Agricole Srbija.
Unosom lozinke vrši se autentikacija – provera Vašeg identiteta. Dakle, Jednokratna lozinka ima funkciju dodatne bezbednosti prilikom plaćanja na internetu.

Nakon uspešne potvrde identiteta, nastavljate sa procesom kupovine kada se vrši autorizacija – obrada transakcije.

Detaljan opis procesa plaćanja možete videti OVDE.

Povezani proizvodi u ponudi Crédit Agricole banke

Chat
 

Elektronsko bankarstvo