za_pozive_iz_fiksne_mreže! tel!. 0700 700 500
za_pozive_iz_inostranstva_i_iz_mobilne_mreže! mob!. + 381(0)21/4876-888

Debitne kartice

Crédit Agricole Srbija u prilici je da Vam ponudi internacionalni brend VISA kao i DINACARD nacionalnu platnu karticu, kao i Metro debitnu karticu.

Dina i Agro Dina

Debitna nacionalna platna kartica kojom se platne transakcije mogu obavljati isključivo na teritoriji Republike Srbije.

Ova kartica omogućava upravljanje raspoloživim sredstvima na računu za :

- plaćanje roba i usluga na prodajnim mestima u zemlji obeleženim DinaCard znakom;

- podizanje gotovine na bankomatima Crédit Agricole Srbija i drugih banaka u zemlji obeleženim DinaCard znakom.

Svi korisnici Crédit Agricole paket računa, dobijaju DinaCard debitnu karticu bez troškova i obaveza plaćanja članarine.

 


 

 

Visa Classic

Debitna kartica koja omogućava raspolaganje sredstvima sa dinarskog i deviznog platnog računa. Kartica se može koristiti za:

- plaćanje robe i usluga u zemlji i inostranstvu na svim prodajnim mestima koja imaju oznaku Visa

- podizanje gotovine na bankomatima u zemlji i u inostranstvu. Podizanje gotovine na bankomatima Crédit Agricole banke je bez provizije

- plaćanje preko interneta bezbedno i lako uz Verified by Visa program.

Visa Classic karticom se može platiti beskontaktno za transakcije ispod određenog iznosa na svim POS terminalima, u zemlji i inostranstvu, koji prihvataju Visa kartice sa oznakom ''paywave''. U tom slučaju nije potrebna potvrda PIN-om, već samo prinošenje kartice POS terminalu.

 


 

Agro Visa Electron

Debitna platna kartica koja se može koristiti za plaćanje robe i usluga u zemlji i inostranstvu na svim prodajnim mestima koja imaju oznaku VISA Electron, kao i za podizanje gotovine na bankomatima. Pored funkcije platne kartice, VISA Electron kartica istovremeno je i identifikaciona kartica, sa limitom potošnje do visine sredstava na namenskom računu Vašeg gazdinstva.

 

 


  

Metro debitna kartica

Uz debitnu karticu za fizička lica, po prvi put ćete biti u situaciji da u METRO Cash&Carry distributivnim centrima plaćate bezgotovinski, do visine sredstava na Vašem tekućem računu.

Kartica se može koristiti isključivo za kupovine u METRO Cash&Carry distributivnim centrima, bez mogućnosti podizanja gotovine.

 

 

Prijavite se za proizvod

...

Uspešno ste podneli zahtev. Bankarski savetnik će Vam se obratiti u najkraćem roku. Zahvaljujemo Vam se na poverenju. Vaša CA banka.

Online plaćanje

3D Secure je besplatna usluga koju Vam obezbeđuje Crédit Agricole banka, u cilju povećanja Vaše bezbednosti prilikom plaćanja platnom karticom na internetu. Ovu uslugu možete koristiti prilikom plaćanja kod svih trgovaca koji su uključeni u MasterCard SecureCode i/ili Verified by Visa program. 3D Secure usluga Vam pruža dodatnu zaštitu od neovlašćenog korišćenja Vaše platne kartice tokom internet transakcije.

Usluga je omogućena korisnicima svih MasterCard kartica i Visa kreditnih kartica Crédit Agricole Srbija, a prijavljivanje za korišćenje usluge nije potrebno.

Ono što je potrebno da biste koristili 3D Secure uslugu, jeste da registrujete broj Vašeg mobilnog telefona i/ili Vašu email adresu u najbližoj filijali Crédit Agricole banke, kako bi Vam stizala Jednokratna lozinka/OTP (One Time Password).

Na internet prodajnom mestu koje podržava plaćanja putem 3D secure protokola, nakon odabira proizvoda i potvrde kupovine bićete preusmereni na sigurnosni sajt na kojem ćete izabrati način slanja Jednokratne lozinke: SMS/na email adresu ili na oba kanala. Sve stranice vezane za dostavu i unos Jednokratne lozinke su označene logom Banke i logom 3D secure protokola, Verified by Visa ili MasterCard SecureCode, u zavisnosti da li plaćate Visa ili MasterCard karticom čiji je izdavalac Crédit Agricole Srbija.
Unosom lozinke vrši se autentikacija – provera Vašeg identiteta. Dakle, Jednokratna lozinka ima funkciju dodatne bezbednosti prilikom plaćanja na internetu.

Nakon uspešne potvrde identiteta, nastavljate sa procesom kupovine kada se vrši autorizacija – obrada transakcije.

Detaljan opis procesa plaćanja možete videti OVDE.

Chat
 

Elektronsko bankarstvo