za_pozive_iz_fiksne_mreže! tel!. 0700 700 500
za_pozive_iz_inostranstva_i_iz_mobilne_mreže! mob!. + 381(0)21/4876-888

Naši zaposleni

Ana (Bojović) Veličković

Rukovodilac za odabir i organizacioni razvoj

 
Veliko je profesionalno i lično zadovoljstvo kada možete da učestvujete i pratite zaposlene u njihovom profesionalnom razvoju od samog susreta na intervju za posao, preko njihove orijentacije i daljeg razvoja. Za mene je ovaj deo najuzbudljiviji kada se radi o mladim ljudima, koje svake godine angažujemo preko različitih programa, putem kojih dobijaju svoju prvu šansu za radno iskustvo. Biti svedok kako mlad čovek od početne vizije i ambicije razvija svoje potencijale i postaje ozbiljan i kredibilan profesionalac u svom poslu uliva veliki optimizam kada razmišljam o promenama koje stoje ispred nas.

Boris Guitton

Digitalni Analitičar

Imajući priliku da radim u Credit Agricole Banci za mene je pravo profesionalno i životno iskustvo. Biti deo Grupe, kao što je ova i u kojoj se razvijam omogućava mi da vidim realnu sliku međunarodno orjentisane Banke. Radeći kao Digitalni Analitičar u Credit Agricole Srbija pruža mi se mogućnost da svaki dan budem uključen u velike izazove. Digitalizacija Banke je danas od suštinskog značaja zbog činjenice da moramo pratiti nove trendove na tržištu.

Vlastimir Filijović

Regionalni direktor za Vojvodinu CA Leasing Srbija

Rad u CA Leasing Srbija kao deo velike Credit Agricole grupe predstavlja pre svega čast ali sa druge strane i veliku odgovornost da se na postavljene ciljeve odgovori na nabolji mogući način.
Svakodnevni poslovni izazovi pred kojima se nalazimo pomažu nam da otkrijemo svoje prave mogućnosti i pomeramo granice sopstvene sposobnosti svakim danom sve više.
Zadovoljan sam što zaposleni u CA Leasing Srbija dobiju šansu da pokažu svoj maksimum a ovde ću zastati i citirati čuvenog Nemačkog filozofa Artura Šopenhauera: „Najbolje što u životu možete očekivati je dobra šansa&ldquo

Chat
 

Elektronsko bankarstvo